Moederdag

Vol verbazing trekt ze de deur open:
The Serenade Sisters komen bij je thuis op moederdag. In 2018 en 2019 gingen we op tour met moederdag!

 

 

Zet je moeder, oma, vrouw, zus, vriendin… in het zonnetje met een liefdevol verrassingsconcertje van de Sisters, speciaal voor haar.
Vierstemmig, vrolijk en a capella bezingen de sisters de liefde in al haar facetten. We plannen in het grootste geheim het tijdstip met je in en verschijnen op zondag 12 mei 2019 op de
afgesproken tijd op het juiste adres. Maak van deze moederdag een onvergetelijke dag! Nodig al je familie en vrienden uit en geef het moederdagconcertje zo een extra feestelijk tintje.

Vragen of reserveren?:
info@theserenadesisters.nl
Kosten voor een optreden van 20 minuten:
€ 100,- *

* Voor adressen binnen 20 km van Assen rekenen we geen reiskosten

 

Hoe werkt het?

Neem contact op en vraag naar beschikbare tijden en geef aan welke tijd jou het beste uitkomt. We overleggen een tijd en komen 12 mei langs.
Nodig eventueel de hele familie uit.. of de buurt.. of je vrienden/vriendinnen en hun moeders. Of organiseer het samen met je broers en/of zussen. Een huiskamerconcertje, of een tuinconcertje. Zet de koffie klaar (of een wijntje natuurlijk). Wij komen langs. Wij zingen voor de vrouw die je in gedachten hebt een paar van onze mooiste en meest geschikte liedjes, acapella en vierstemmig. En ze krijgt van ons een setje heerlijke snoepjes/bonbons

 

X