Wie?

Wie?

The Serenade Sisters bezingen de liefde in al haar facetten
The Serenade Sisters bezingen de liefde in al haar facetten. De vier charmante zangeressen nemen je mee over hoge bergen en door diepe dalen, naar een wereld vol vurig verlangen, romantische avonden, heftige jaloezie en gebroken harten. Liedjes van alle tijden passeren de revue in een jasje van a cappella vierklanken, swingende vingerknips en verrassende instrumentale begeleiding. Leun achterover en geniet… maar pas op dat je niet in katzwijm valt!

Wie zijn The Serenade Sisters?
The Serenade Sisters bestaat uit Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers. De vier zangeressen hebben elkaar gevonden in hun onbetwiste liefde voor close harmony en The Andrews Sisters en hun grote zwak voor meeslepende liefdesliedjes.

Meer over TSS
The Serenade Sisters is opgericht in het voorjaar van 2015. Destijds met drie stemmen. In de zomer van 2017 besloten de dames om vierstemmig verder door het leven te gaan.  Sinds 2018 werken ze aan een Nederlandstalig liedjesprogramma.
The Serenade Sisters zongen onder meer al op/voor: Radio Drenthe, Noorderzon Festival Groningen, Preuvenement Assen, Midnight Walk Assen, Zorggroep Drenthe, de Drentse Fiets4daagse en vele andere evenementen en (huiskamer)concerten.

X