Serenades of voordeurserenades

Serenades of voordeurserenades

In coronatijd bedachten we de ‘Voordeurserenade’. We gingen meerdere malen op tour en zongen mensen toe bij hun eigen voordeur op anderhalve meter afstand. Dat was zo’n hartverwarmend succes, dat we er mee doorgaan!

Inmiddels kunnen we ook gewoon weer binnen zingen in bijvoorbeeld uw woonkamer. We brengen u graag een serenade waar u dat wilt. Hartverwarmend en feestelijk zingen we u of uw dierbaren vierstemmig, swingend en sfeervol toe.

Wilt u uw geliefde, uw familielid, de buurman of de zorginstelling een serenade kado geven? Of kunt u zelf wel een liefdevolle serenade gebruiken? Is er iets te vieren of juist iets om bij stil te staan? We komen graag langs!

Tour-dag
Met kerst gaan we weer op tour en wel op zondag 17 december 2023 in een speciale kerst-editie. Dit betekent dat we de hele dag serenades gaan brengen aan voordeuren of binnen, op verschillende adressen. Onze setlijst bestaat uit liefdesliedjes en kerstliedjes, sfeervol en swingend.

Prijzen 17 december
Voor een korte serenade (drie liedjes kiezen van de menukaart) vragen we €79,50 inclusief BTW en voor een lange serenade (zes liedjes kiezen van de menukaart) €163,50 inclusief BTW. Is het adres verder dan 30 km van Assen, dan komt er een km-vergoeding bij. (Berekening: Aantal km van Assen – 30 km * 0.25 cent = Km-vergoeding).

Serenade tijdens de tourdag: hoe werkt het?
1. Vul het formulier onderaan de pagina in en geef daarbij uw voorkeuren en de adresgegevens en eventuele reden op.
2. Via email ontvangt u een betaalverzoek die u voorafgaand aan de tourdag kunt betalen.
3. Via email ontvangt u in de week voor de tourdag een schatting van hoe laat we op het gewenste adres aankomen. We maken een planning als we alle adressen hebben verzameld.
4. Kies op de serenadedag drie of zes liedjes van onze Serenade-menukaart of laat degene die de serenade ontvangt kiezen.
5. Als we buiten zingen, hebben we alleen een stroompunt nodig in de buurt van de voordeur / oprit.

Losse serenade op een andere dag?
Wilt u op een andere dag een ‘losse’ serenade ontvangen of aan iemand kado doen? We komen speciaal voor u, uw dierbaren, collega of buurtgenoot zingen en plannen daarvoor met u een losse afspraak. We kijken in overleg of de gewenste datum en tijd past in de agenda en maken een afspraak. U kiest ter plekke ongeveer 6 liedjes van onze menukaart.

Prijs losse serenade
Kosten voor een losse serenade zijn €200,- ex 9% BTW en exclusief reiskosten a 0.25 cent per km.

Losse voordeurserenade boeken:
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact op over de mogelijkheden.X