Voordeurserenades 2021

Volledig coronaproof een serenade aan uw voordeur. Hartverwarmend en feestelijk zingen we u of uw dierbaren vierstemmig, swingend en sfeervol toe. Kies drie liedjes van de menukaart. Binnen een straal van 20 km van Assen gaan de op tour langs de voordeuren.

Op 25 april en 9 mei 2021 gaan we op voordeurserenadetour!

(Had u kaartjes voor het concert op 25 april en wilt u deze omzetten naar een voordeurserenade op 25 april of 9 mei 2021? Vul dan onderstaand formulier in.)

Wilt u een ‘nieuwe’ voordeurserenade boeken op 25 april of 9 mei ? We zijn in principe volgeboekt en hebben de route gemaakt, maar misschien kunnen we ’s avonds of ’s ochtends nog een adres toevoegen. Mail even met info@theserenadesisters.nl voor de mogelijkheden

Mocht het nog lukken, vul dan ook dit formulier in en regel daarnaast ook de betaling via uw bevestigingsmail. De kosten voor een voordeurserenade zijn €75,00, binnen een straal van 20 km van Assen.

We nemen een paar dagen voor de betreffende tourdag contact met u op als we de inschrijvingen hebben verzameld en als ze zijn verwerkt in een route. Dan laten we weten op welke tijd we langskomen.

X