Moederdag 2018

Vol verbazing trekt ze de deur open:
The Serenade Sisters komen bij je thuis op moederdag.

 

 

Zet je moeder, oma, vrouw, zus, vriendin… in het zonnetje met een liefdevol verrassingsconcertje van de Sisters, speciaal voor haar.
Vierstemmig, vrolijk en a capella bezingen de sisters de liefde in al haar facetten. We plannen in het grootste geheim het tijdstip met je in en verschijnen op zondag 13 mei 2018 op de
afgesproken tijd op het juiste adres. Maak van deze moederdag een onvergetelijke dag! Nodig al je familie en vrienden uit en geef het moederdagconcertje zo een extra feestelijk tintje.

Vragen of reserveren?:
info@theserenadesisters.nl
Kosten voor een optreden van 20 minuten:
€ 100,- * (inclusief overheerlijke bonbons)
Deel en like dit bericht op Facebook en maak kans op een gratis verrassingsconcert op de 13e.
We verloten binnenkort!

* Voor adressen binnen 20 km van Assen rekenen we geen reiskosten

 

Hoe werkt het?

Neem contact op en vraag naar beschikbare tijden en geef aan welke tijd jou het beste uitkomt. We overleggen een tijd en komen 13 mei langs.
Nodig eventueel de hele familie uit.. of de buurt.. of je vrienden/vriendinnen en hun moeders. Of organiseer het samen met je broers en/of zussen. Zet de koffie klaar (of een wijntje natuurlijk). Wij komen langs. Wij zingen voor de vrouw die je in gedachten hebt een paar van onze mooiste en meest geschikte liedjes, acapella en vierstemmig. En ze krijgt van ons een setje heerlijke bonbons.